KURS HØSTEN 2020

Til høsten vil SKAT avholde to ulike kurs.  Kursene varer i 11 uker i uke 41 - 51 på Kjellervolla Skole i Lillestrøm.

Aldersgrense for kursene er 10 - 18 år. (Fødselsår: 2002 - 2010)


KOR: tirsdager 19:00 - 21:00. (Uke 41- 51)


TEATER: onsdager 18:00 - 20:00. (Uke 41 - 51)


PRIS:

KOR eller TEATER: 700,-. 

BEGGE KURS: 1000,-

Medlemmer med betalt kontigent 2020: GRATIS


Man trenger ikke å være medlem for å delta på kurs.

NB: Ved stor pågang vil medlemmer bli prioritert.


Frist for påmelding 27. september.


ANTALL PLASSER: 20 per kurs.


OM KURSENE:


KOR

I tillegg til sang- og teaterglede vil dette kurset ha fokus på videreutvikling av sangteknikk, flerstemt korsang, formidling og fremførelse. Dette kurset passer veldig bra for den som ønsker å lære mer om sang og kor, og for alle som vil forberede seg til de kommende SKAT-produksjonene.

INSTRUKTØR: Evelyn Hilleren Finne

Evelyn har en Bachelor of Fine Arts (BFA) in Musical Theatre Performance fra Columbia College Chicago og har blant annet spilt Lucinda i musikalen Into the Woods på Chicagos teater Music Theater Works. I tillegg til å ha jobbet som utøvende skuespiller og musikalartist i USA og Norge, har Evelyn mange års erfaring som lærer innen utøvende kunst, fra Ecuador, USA og Norge. Etter seks år i Chicago er hun tilbake i Oslo hvor hun for tiden jobber som frilans utøver og instruktør. Mer informasjon om hennes utdannelse, erfaring og pågående prosjekter finnes på hjemmesiden hennes www.evelynfinne.com


TEATER


På dette kurset vil deltakerne lære om teater og ulike skuespillerteknikker. Med fokus på sceneforståelse og teaterglede vil vi blant annet jobbe med tekst, improvisasjon og teaterleker. Dette kurset er perfekt for alle med en liten skuespiller i magen, og for de som ønsker å lære mer om å stå på en scene. Kurset vil tilpasses gruppens nivå.

INSTRUKTØRER: Elpida Stojcevska og Katarina Juni Moneta

Elpida studerer skuespill på Westerdals, Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere gått dramalinjen på Rud Videregående skole, jobbet som assistent og vikar på Rykkinn Barneskole, og som instruktør, assistent og inspisient på Stabekk Teater og Teaterskole i flere år.

Hun har også spilt i en rekke forestillinger gjennom både Rud VGS og Stabekk teater. Blant annet Hermia i Shakespeares «En Midtsommernattsdrøm», Nastia i Maxim Gorkijs «Nattherberget», Pinocchio i Klaus Hagerups «Pinocchio» og er til våren aktuell som Annie Oakley i Sigve Bøe sin versjon av Annie Get Your Gun, gjennom Stabekk Teater.


Katarina er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet i Oslo. Hun har tidligere også gått på musikkteaterlinjen på Romerike folkehøgskole, og dramalinjen på Hartvig Nissen VGS. Katarina har undervist i teater, dans og musikal ved en flere kulturskoler, og har jobbet som assistent, inspisient og koreograf på Stabekk Teater siden 2016. I tillegg til å ha vært med på en rekke musikal- og teateroppsetninger, har hun flere års erfaring med dans. Katarina fikk sin første store rolle i NRK sin barne-TV-serie "Lunas lure plan" i 2007, og har siden hatt flere profesjonelle skuespiller- og dubbejobber. Blant annet har hun den norske stemmen i julekalenderen "Pakten" som sendes på NRK i julen.


Copyright © Med enerett