Torsdag 2. mars 2017 var det endelig klart for premiere på familiemusikalen «Peter Pan – Et musikalsk eventyr» på Lillestrøm Kultursenter. Det ble en stor opplevelse for publikum med svært gode prestasjoner fra alle! Vi lot oss blende av spektakulære kulisser og sceneskift, kreative kostymer og løsninger og ikke minst fantastisk musikk med levende orkester og tilhørende sangprestasjoner. Skedsmo Amatørteater er så heldige å ha så mange talenter i alle ledd samlet under ett tak på kultursenteret. «Amatørteater» burde stå i hermetegn 🙂

Romerikes Blads anmelder, Jan Rudolf Pettersen, synes å være svært så enig i vår – subjektive – mening. Han triller terningkast fem etter å ha sett selveste norgespremieren på denne versjonen av Peter Pan. En versjon som vår egen regissør Magnus Landaas Skjervold selv har oversatt til norsk og jobbet sammen med alle involverte i over ett år for å sette opp på Lillestrøm.

«Dette er en flott forestilling. Historien er fengslende og spennende. Det er rikelig med kampscener mellom de gode og de onde. Når det i tillegg er foreldreløse barn som vinner denne kampen bugner det av både rettferdighet og et samfunnsansvar. Barna skal tas på alvor og ikke bli for tidlig voksne.», skriver Romerikes Blad i sin anmeldelse og fortsetter

«Oppsettingen er full av lovende talenter og gode prestasjoner. Musikalen, som er skrevet av Anthony Drewe med musikk av George Stiles, gir godt rom for tempo og gode rolletolkninger. De unge skuespillerne, som er hentet fra Oslo og Nedre Romerike, mestrer spillet til stor glede.»

Han roser videre hovedrolleinnhaverne og alle barna, samt piratene for troverdig spill og frisk sang. Til slutt sier han følgende om vår kjære regissør – og vi er ubetinget enig:

«Unge Magnus Landaas Skjervold gjør en kjempejobb med denne forestillingen.»

Forestillingen spilles i perioden 2.-12. mars 2017 på Lillestrøm Kulturhus. Billetter her >>

Hele anmeldelsen kan leses i Romerikes Blad (RB+ abonnement)