»Dagene før premieren og forestillinge er de beste dagene» ryktes det om i Skedsmo Amatørteater. Les videre om hvordan forestillingen ble til etter at SKAT inntok Lillestrøm Kultursenter.

Dag 1-4: Fredag 25. til mandag 28. september er det klart for at alle kulisser og scenografi skal opp på scenen. Her skal det males, skrues og sages. Scenografien er tegnet av John Johansen – i godt samarbeid med regissør Magnus. Scenografigruppa ledes av Lillian Sørlie Åkesson. Scenografien blir fraktet til Kultursenteret i Lillestrøm – og montert sammen på scenen.

20150927_14574320150930_114728

Dag 5: Tirsdag 29.september er det klart for skuespillere inntar teateret. Scenografien er på plass – men scenografigruppa skal jobbe videre med detaljer og rekvisittene skal på plass. Denne dagen skal skuespillerne ha en del sangprøver med sanginstruktør Charlotte. Målet for dagen er å gå igjennom AKT 1 teknisk med all senografi. Scenemester, inspisient, scenearbeidere og regissør skal denne dagen jobbe med tekniske ting og skuespillerne får for første gang jobbe i de riktige kulissene!

Samtidig jobber lysdesigner med å få på plass alle lyskastere og koble alt på plass slik at hun kan starte å sette lys utover i uka.

Dag 6: Onsdag 30.september – det er dag 2 for skuespillerene på teateret og øvelsen blir både lang og innholdsrik. Vi skal gjennomgå det vi ikke rakk av AKT 1 fra i går – samt AKT 2.

Dag 7: I dag kommer lyd og musikk på plass. Det blir musikalsk gjennomgang av alle sanger i musikalen Oliver! Det er også foto og video i dag – og alle får på kostymer for første gang på scenen.

Dag 8-15: Vi har daglige prøver i teatersalen – det jobbes i alle ledd. Premieren nærmer seg – og vi skal ha prøveforstilling for publikum. Vi holder på til seint hver kveld – det meste er ferdig rundt kl 22.00.

PREMIERE Torsdag 8.oktober. Feststemning, rød løper og et stort publikum på vei inn til Lillestrøm Kultursenter på premieredagen. Mange spente!

Premieren er over2