The Sound of Music (2014)

The Sound of Music (2014)

Plakat

Den kjente klassikeren The Sound of Music har hatt stor suksess blant barn og voksne – og ble sist spilt på østlandet i Oslo i 2008. SKAT satset stort i sitt jubileumsår 2014 og ønsket en tradisjonstro og varm versjon av The Sound of Music!

 

The Sound of Music er en amerikans musikal av Richard Rodgers og Oscar Hammerstein II, som hadler om den klosterutdannede Maria Rainer. Hun blir guvernante for enkemannen Kaptein Von Trapps syv barn.

Kaptein Von Trapp og Maria
Gaute Ormåsen spilte Von Trapp – en streng, men snill pappa! Teateret har hatt stor glede av å ha med Gaute på laget – og samspillet med Silje Hagrim Dahl i rollen som Maria ble en stor suksess. SKAT fikk også promotert forestillingen på en av Gautes konserter, byfesten i Lillestrøm, med 2 opptredener. Silje har vært medlem av teateret siden 2005 – og var den perfekte Maria Rainer.

30 skuespillere
SKAT har en flott medlemsgruppe og denne gangen deltok hele 30 skuespillere i denne forestillingen. De flere har deltatt ved tidligere produksjoner, men fem var helt nye denne gangen. Ei som har vært med i mange produksjoner er Maria Riisnæs i rollen som Abedissen. Teateret er stolt av å kunne følge barn og ungdom igjennom mange år og se deres flotte utvikling. Her ser dere Abdesissens sang ‘Søk opp mot fjellet’

Kreativt team
Det kreative teamet denne gangen besto av ‘gamle’ kjenninger. Herman Jørgenrud i spissen som regissør og scenograf, sammen med sangpedagog Kristin Bolstad og regiassistet og koreog Magnus Skjervold. De fikk denne gangen i oppgave å instruere hele 30 flotte skuespillere.

I orkerstergrava denne gangen satt Rydlands Orkester – med Ole-Christian Rydland i spissen som kapellmester. Ruben Oma(bass), Magnus Rydland (gitar) og Peder Varkøy (tangenter).

Musikalen har vært en samproduksjon mellom SKAT og Lillestrøm Kultursenter – med Lill-Torunn Kilde (Styreleder SKAT), Robert Skrolsvik (Produsent LKS) og Jeanette Gjestvang (Produksjonsleder SKAT).

Sponsorer
Fretex, Rema 1000 i Nittedalsgata, Nokian Tyres, Real Næringsmegling, Dynea, Advokatfirmaet Næss, Lærum, Lier & Stende, Keiser Fruktmarked, Peppez Pizza, Bilia Lillestrøm, Advokatfirmaet Økland & Co, SLM Statsutoriserte Revisorer, Romerikes Blad, Strømmen Sparebank, Bori, Amedia Trykk, Createurene, DNB, og Lillestrøm Banken

lillestrombanken

[catlist name=»Sound of Music»]