Kategoriarkiv: SKAT informerer

JAKTEN PÅ JULESKURKEN – Premiere fredag 29.nov

Som det fremgår av tittelen er Juleskurken en sentral skikkelse i stykket.  Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse – spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel.

Fortsett å lese JAKTEN PÅ JULESKURKEN – Premiere fredag 29.nov

Bandet under Scrooge

Marcus Boyesen, Mikael Hope og Mugisho David Nhonzi

 

Musikken under årets julemusikal Scrooge, på Lillestrøm Kultursenter, blir ledet av Mikael Hope, 20 år, fra Leirsund. Bandet består av han selv på keyboards, Kristian Hope (24) – på gitar, Marcus Boyesen (20) – på perkusjon og Mugisho David Nhonzi – på bass.

– Vi takket ja til å være med i Scrooge – Et juleeventyr fordi Skedsmo Amatørteater har et kvalitetsstempel og har gode rammer der man kan utfordres og utvikles. I tillegg har de et godt miljø der det er rom for kreativitet og godt samarbeid mellom oss, styret og skuespillerne, sier Mikael. 

Han har vært med på Skedsmo Amatørteater sin oppsetning av Fjøsnisser i Juleknipe, samt spilt med Eureka Amatørteater og Gjerdrum Amatørteater. I skolesammenheng på musikklinja, ved Lillestrøm Videregående, har han vært med på Disney-oppsetning og West Side Story. Dette sammen med Marcus og Mugi. Mugi deltar også på «Dropout»musikalen. Kristian, Mikaels bror, har spilt med diverse teatre, konserter og arrangementer tidligere.

– Musikken til Scrooge er utfordrende. Den er skrevet for et stort orkester og må arrangeres til 4 musikere! Musikken gir oss energiske orkestrale stykker til rolige ballader og lekne melodier, sier Mikael.

 

 

Rollelisten til SCROOGE- Et juleeventyr

SCROOGE – PREBEN
SCROOGE (Barn)- KRISTIAN
SCROOGE (Ungdom)- PEDER
ÅND 1- SIMAY
ÅND 2- ELISE
ÅND 3- MAGNE
BOB CRATCHIT- MAGNUS
JACOB MARLEY- EIRIK
BELINDA- KARI
PETRONELLA- LIVE
MARTHA- JENNY
LILLE TIM- GUTT
FRED- PEDER
LINDA- JULIE B
MARY- NORA
FANNY- JENTE
MR. FEZZWIG- OLA
MRS. FEZZWIG- GRETE
MR. FOX- CHRISTIAN
MRS.DIBLER- INGRID
JOE- KRISTIAN
DAME 1 – INGRID
DAME 2- SUNNIVA
DAME 3- NORA
FRUE 1-MADELEN
FRUE 2-IDA
FRUE 3-ELLA
DEN BLINDE – MAGNE
TIGGERBARN- ATHENA OG ANNE LISE
TIGGER 1- MARTHE
TIGGER 2- LITTUN
TIGGER 3- ANNE LISE
TIGGER 4 – EMMA
TIGGER 5- ATHENA